Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gegrilde oesters met selderij
- Ingrediënten:
- appel, boter, champignons, oesters, room, selderij, selderijblad en spek
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, fruit, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft: