Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Zoete crèpes met vers fruit
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kaneel, melk, rum, suiker, fruit en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, banaan, blauwe bessen, bloem, boter, citroen, eidooier, eiwit, gehakt, gemalen kaneel, havermout, honing, kokosolie, krenten, melk, olie, poedersuiker, suiker, ui, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit Home Made winter:
Recept uit Mavis kookt:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie uit Liever lokaal:
Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:
Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:
Diner / nagerecht uit Literalicious:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Francesca Kookt!: