Recept uit De Griekse keuken thuis:
Lenteschotel van lamsvlees met verse doperwten
- Ingrediënten:
- citroen, lamsschouder, lente-uitjes, olijfolie, ui, verse dille, verse doperwten, wortels, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, courgette, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, laurier, olie, olijfolie, pasta, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?: