Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, gehakt, groente, komkommer, koriander, olie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Snack of tussendoortje uit Deutsche Küche:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen: