Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, courgette, ei, gehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rode ui, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Es' Factory:
Recept van Mr Ooier blogt:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: