75 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncourgetteeigroentelaurierolieolijfolieoreganopastinaakpeterseliepreirode uitijmtomaattomatenpureewaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Minestrone ui Genua

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, savooiekool, spaghetti, sperziebonen, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Aardappel Preisoep

Ingrediënten:
bieslook, dille, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, lente-ui, olijfolie, peper, prei en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, ei, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met aardappel

Ingrediënten:
aardappel, gedroogde tomaat, groentebouillon, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Chili-aardappel schotel

Ingrediënten:
cannellinibonen, courgette, groene peper, groentebouillon, komijnpoeder, kruimige aardappel, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode kidneybonen, rode ui, knoflook, kaneel, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Boulangère van drie wortelgewassen

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, knoflook, knolselderij, pastinaak, salie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Groentesoep met gerst

Ingrediënten:
aardappel, boullion, cannellinibonen, courgette, doperwten, gerst, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, snijbiet, sperziebonen, ui, zeezout en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stoofpot van boekweitgrutten met tofoe en boerenkool

Ingrediënten:
aardappel, boekweitgrutten, boerenkool, chilipasta, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, sojasaus, tofu, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Witlofsoep met koolrabi en geitenkaas

Ingrediënten:
aardappel, geitenkaas, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, koolrabi, kruidnagels, laurier, mierikswortel, peper, tijm, ui, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Aardperensoep met hazelnoten

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, blanke hazelnoten, boter, citroensap, crème fraîche, groentebouillon, knoflook, peper, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Witlofsoep met noordzeegarnalen

Ingrediënten:
aardappel, belgische mosterd, boter, citroenrasp, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, ongepelde grijze noordzeegarnalen, peper, philadelphia-roomkaas, roodlof, tijm, ui, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stoofpot van gerst en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, paddenstoelen, parelgort, peper, peterselie, tijm, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Parelgortsoep met seizoengroente

Ingrediënten:
bleekselderij, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, knolraap, koolraap, maïsolie, parelgort, pastinaak, salie, ui, wasachtige aardappel, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:

Russischer Borschtch / Russische Borscht

Ingrediënten:
aardappelen, groentebouillon, knoflook, laurier, licht bier, majoraan, olijfolie, peper, rode biet, rode ui, tijm, tomatenpuree, voorgerecht, witte kool en zout

Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep Spaanse stijl

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, tomaat, ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentesoep uit het Zuidwesten met avocado

Ingrediënten:
aardappel, avocado, chipotlepeper, courgette, druivenpitolie, gemalen komijnzaad, groentebouillon, knoflook, koriander, limoensap, maïskorrels, maïsolie, oregano, tomaat, tomatillo, ui, welriekende ganzenvoet, zomerpompoen, zout, zwarte bonen en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...