Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: