Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peterselie, prei, rijst, rozemarijn, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: