Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude zuringsoep of groene borscht met zure room
- Ingrediënten:
- ei, kruimige aardappel, suiker, water, zout, zure room en zuring
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, crème fraîche, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gist, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, ui, water, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit Koude keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde: