62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcrème fraîcheeidooierfruitgroentekaasknoflookmelknootmuskaatnotenolijfoliepaneermeelpeperpeterselieslagroomtijmuiviszoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardappelkoek met room - truffat

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, crème fraîche, eierdooier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, slagroom, ui, vastkokende aardappel, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Poule au pot - Stoofpot van kip

Ingrediënten:
aardappel, armagnac, bayonneham, bleekselderij, boter, bouillon, broodkruim, cognac, doorregen spek, eidooier, kalfsvlees, kaneel, kip, kippenafsnijsel, kippenlever, knoflook, kool, koolraap, kruidnagel, nootmuskaat, peper, room, rundermergpijp, runderpoulet, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Aardappelgnocchi met pancetta

Ingrediënten:
bakbacon, bloem, bloemige aardappel, boter, eierdooier, pancetta, parmezaanse kaas, slagroom, verse basilicum en verse salieblaadjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Lamsrack met polpetti, gnocchi en spinaziesaus

Ingrediënten:
aardappel, babyspinazie, bloem, boter, ei, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, lamsrack, munt, olijfolie, pecorino, slagroom en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / lamsvlees
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tagliatelle met sesam - roomsaus

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, eidooier, bloem, boter, gehakt, ui, olijfolie, pasta, room, salie, tagliatelle, knoflook, peper, witte wijn, zout en zwarte sesamzaadjes

Keuken:
Frans
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Frikadelle

Ingrediënten:
aardappelpuree, ansjovisfilet, boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, kookroom, lamsgehakt, nootmuskaat, pimentpoeder, plantaardige olie, rozemarijn, ui, varkensgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Hazenrug, hazenpeper en hazenbloedworst

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bloemendaalse kool, boter, briochebrood, buikspek, calvados, crème fraîche, eau de vie, ei, gemberpoeder, hazenbloed, hazenbout, hazenvlees, jenever, kaneel, karkas van haas, knoflook, kruidnagel, laurier, majoraan, nitrietzout, olijfolie, peterselie, rode peperkorrels, roggemeel, room, boter, tijm, ui, varkensdarm, wildfond, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Biff Rydberg

Ingrediënten:
biefstuk, boter, crème fraîche, eidooier, mosterd, peterselie, uien, vastkokende aardappels, versgemalen zwarte peper, vlees en zout

Keuken:
Zweeds
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardappelpuree uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, melk, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, rauwe ham, verse gemengde kruiden, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Zweedse gehaktballetjes met aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, aardappelpuree, bloem, droog broodkruim, eieren, gehakt, gezouten boter, ui, koffieroom, komkommer, piment, raapzaadolie, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelsap, slagroom, varkensgehakt, volle melk, witte peper en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsfarce

Ingrediënten:
bospaddenstoelensaus, ei, eidooier, groente, kalfsbout, kalfskop, kalfslever, kalfstong, knoflookcroutons, kruidensaus, peper, peterselie, room, salieboter, tijm, vleesvulling en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

roerei met garnalen

Ingrediënten:
aardappel, boter, doorregen spek, ei, garnalen, olie, oud brood, room, ui, verse dille, witte peper en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aardappelsoufflé - soufflé di patate

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, gekookte ham, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / aardappelgerecht
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Verfijnde kippenpastei - pâté delicato di pollo

Ingrediënten:
aardappel, bechamelsaus, boter, cognac, ei, gekookte ham, kipfilet, peper, poedergelatine, slagroom, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Haal meer recepten op...