Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, groente, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit 101 ballen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Nopi: