Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, stokbrood, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Keukendagboek 2:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!: