Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Met lamsgehakt gevulde auberginewaaiers
- Ingrediënten:
- aubergine, knolvenkel, mager lamsgehakt, mozzarella, tomatenpuree, venkelzaad, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, kaneel, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: