Recept uit Italië:
Ragù alla bolognese - Bolognesesaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kruidnagel, melk, pancetta, runderbouillon, runderfond, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Italië:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Food en So Much More:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Food en So Much More:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Recept van I love food & wine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: