209 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncourgetteeigroentekaasknoflookmelknootmuskaatolijfolieoreganopeperpeterselierundergehakttijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pens met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, knoflook, parmezaanse kaas, pens, peterselie, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode peper, rozemarijn, runderfond, tomaten, ui, vleesbouillon, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
rundvlees / orgaanvlees
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Macaroni met kalkoen en kaas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cheddar, dieetmargarine, gerookte kalkoen, macaroni, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, peper, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Biber ve domates dolmasi - Gevulde pepers en tomaten

Ingrediënten:
aardappelen, boter, droge rode wijn, groene pepers, kruizemunt, langkorrelrijst, mager rundgehakt, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatenpuree, ui, vleestomaat en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige aardappelen met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, kefalotyri, kaneel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Aubergine met kaas-roomsaus - gratin d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, brousse kaas, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Getest: Mister Kitchen’s V-Burger paddenstoelen-kaas

Ingrediënten:
boon, brood, burger, hamburgers, cayennepeper, champignon, chiazaad, ciderazijn, curry, eieren, eiwitten, gedroogd eekhoorntjesbrood, gluten, granen, groenten, jam, kaas, knoflook, melk, miso, noten, oude kaas, paddenstoelen, palmolie, peterselie, peulvruchten, pijnboompitten, pindakaas, rijstmeel, selderij, specerijen, spelt, suiker, tarwebloem, tarwemeel, tijm, ui, vet, vlees, vleesvervanger, wortel, zaden, zeezout, zonnebloemolie en zwarte bonen

Haal meer recepten op...