28 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbloemcitroencitroensapeikervelkippenbouillonkruidenlauriernootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepompoenroomsjalotslagroomtijmuiwitte wijnzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / avondmaal uit Nopi:

Blauwe-kaastaartjes met ingemaakte rode biet en honing

Ingrediënten:
basilicum, basilicumcress, bieslook, biet, blauwe valdéonkaas, boter, crème fraîche, digestivebiscuits, fijne kristalsuiker, gorgonzola, grof zeezout, hazelnoot, honing, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, pompoenpitten, prei, rodewijnazijn, slagroom, stilton, tijm, truffelolie, roomkaas en zwarte peperkorrels

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pipe rigate met doperwten en ham

Ingrediënten:
boter, diepvrieserwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, panna da cucina, parmaham, peterselie, pipe rigate, prosciutto crudo, room, kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pastinaak-pompoenpuree

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

kruidenboter

Ingrediënten:
artisjokken, augurk, bieslook, peterselie, citroen, crème fraîche, eieren, gedroogde dragon, kappertjes, mayonaise, roomboter, knoflook, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Pastinaak-pompoenpuree

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Zeemanstaart

Ingrediënten:
bieslook, bladerdeeg, boter, eieren, garnalen, knoflook, mosselen, peper, pittige kaas, room, sjalotje en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit Pasta:

Wodkaroomsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, chili vodka, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, parmezaanse kaas, pruimtomaat, room, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Traditionele kippenpastei

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, champignons, diepvrieserwten, groene selderij, kipfilets, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode paprika, room, ui, kruiden, witte wijn en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kip in room

Ingrediënten:
bieslook, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, crème fraîche, kip, knoflook, peper, slagroom, witte ui, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Vorstelijke champignons

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, champignons, ganzenleverpastei, knoflook, kwark, room, selderijzout, tuinkruiden, walnoten en witbrood

Keuken:
Duits
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Slakkenragout

Ingrediënten:
bieslook, boter, dille, fijne dijonmosterd, gladde peterselie, grove dijonmosterd, knoflook, noilly prat, populierleemhoeden, room, sjalot, slakkenfond uit blik, slakken uit blik, tomaten, waterkers, witte wijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Pilav met pompoen-kastanjeragout

Ingrediënten:
bieslook, boter, champignons, gember, groentebouillon, hokkaido-pompoen, kastanjes, knoflook, koriandergroen, langkorrelrijst, laurier, olijfolie, peterselie, rijstnoedels, rode peperoni, room, tijm, ui, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Gegratineerde st jakobsschelpen

Ingrediënten:
boter, chilipeper, corail van jakobsschelp, knoflook, kruiden, peper, peterselie, room, sjalot, st jakobsnoot, visfond, witbroodkruim en zout

Keuken:
Internationaal
Haal meer recepten op...