507 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroencitroensapcourgetteeikerstomaatknoflookkomkommerolijfoliepeperpeterselierode paprikasjalottijmtomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Tomaten met kruiden

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bieslook, extra vierge-olijfolie, peterselie, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Hongaarse goulashsoep met zure room en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, gehakt, gerookt paprikapoeder, aardappel, karwij, komijnpoeder, laurierblaadjes, olijfolie, rode chilipepers, rode paprika's, rund, runderbouillon, sherryazijn, soepvlees, tijm, tomaten, tomatenpassata, uien, witte wijn en zure room

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Zomerse tomatensalade met kruiden

Ingrediënten:
anijshyssop, balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dragon, extra vierge-olijfolie, kerstomaat, kervel, knoflook, peterselie, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Kapoen geparfumeerd met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, blanke roux, dragon, gevogelteglace, kapoen, kervel, knoflook, koriander, magere room, olijfolie, peterselie, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Pappardelle met groene kruiden en paddenstoelen

Ingrediënten:
amandel, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, boter, citroen, gekonfijte tomaten, kervel, kippenfond, knoflook, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, suiker, tijm en trostomaat

Soort:
pasta/noodles / paddenstoelen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Omelet met tomaten

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, eieren, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, tomaten, vetstof en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kippesoep met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, mager kippenvlees, peper, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / etherische olie
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Snijbiet met tomaten

Ingrediënten:
snijbiet, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Tomaten Paprikasaus

Ingrediënten:
chorizo, olie om te bakken, paprikapoeder, peper, salami, rode wijnazijn, tomaten, ui, kruiden, water en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Tomaten Sinaasappel

Ingrediënten:
tomaat in blik, cayennepeper, fruit, groentebouillonpoeder, kruiden, mout, olie, roomkaas, sinaasappelsap, honing, verse geitenkaas, verse pasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Geitenkaas in filodeeg met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, dragon, filodeeg, geitenkaas, kervel, olijfolie, peterselie, tijm, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Provençaalse gevulde tomaten

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gehakt, parmezaanse kaas, gladde peterselie, olijfolie, sjalot, knoflook, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, vleestomaten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:

Noedels met aubergines en tomaten

Ingrediënten:
ansjovis in olie, aubergine, basilicum, bieslook, knoflook, lente-ui, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori, ronde rijststokjes, smalle lintrijstnoedels, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...