Recept uit Pannenkoeken:
Boekweitflensjes met doperwten en munt
- Ingrediënten:
- azijn, boekweitmeel, boter, crème fraîche, doperwten, eieren, feta, groentenbouillonblokje, koffieroom, melk, munt, peper, ui en zout
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, dille, ei, gedroogde munt, gehakt, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Pannenkoeken: