80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouquet garnidragondroge witte wijneidooierkalfsbiefstukkalfsfondkalfskoteletkalfsleverkippenbouillonkippenfondknoflookolijfoliepeperpeterselieprovençaalse kruidenroomrunderbouillonsjalottijmuivleeswaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsvlees, gevuld

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kalfsvlees in witte saus - blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouquet garni, champignon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eierdooier, kalfsborst, kalfsschenkel, kalfsschouder, kalfsvlees, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, prei, slagroom, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Blanquette de veau (kalfsvlees in romige saus)

Ingrediënten:
blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, kalfsschouder, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, slagroom, tijm, uien, winterpeen, witte champignons en zilverui

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, kalfsvlees, koffieroom, kruidnagel, laurier, peterseliestengels, prei, sherry, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Piccata al limone

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kalfsoester, kalfsschnitzel, kappers, kappertjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Kalfsoesters met citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, kalfsoesters en olijfolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfskoteletten met saus

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, citroensap, kalfskotelet, olijfolie, sherry, verse peterselie, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsfiletschotel

Ingrediënten:
bouillon, braadboter, camembert, cantharel, citroensap, kalfsfilet, paprikapoeder, peper en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...