179 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloemboterbouillonbroodeikaasknoflookmelkolieolijfoliepeperpeterselierundvleessuikertijmtomaatuivleeswaterwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gevulde rollade - farsu magru

Ingrediënten:
brood, caciocavallo, droge rode wijn, ei, mortadella, olijfolie, peper, prosciutto, provolone, rundergehakt, runderrollade, tomatensaus, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Udonsoep met rundvlees en bamboescheuten

Ingrediënten:
bamboescheuten, gedroogde shii-takes, geklaarde boter, gembersap, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, runderbouillon, rundvlees, sake, udonnoedels, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rundvleesschotel

Ingrediënten:
bliktomaten, griekse pasta, kaneel, kasseri, olijfolie, peper, rundvlees, water en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Agnolotti uit Piemonte

Ingrediënten:
00-bloem, bloem, ei, eidooier, gekookte ham, parmezaanse kaas, rundvlees, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Rundvlees op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Vlaamse stoofkarbonades

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, grove mosterd, laurierblad, peper, rode wijnazijn, rundvlees, ui, verse tijm, volkorenbrood, westmalle trappist dubbel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Lamsvlees met kweeperen

Ingrediënten:
boter, kaneel, kweeperen, lamsvlees, ongepelde amandelen, peper, rundvlees, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ravioli - raviolis

Ingrediënten:
bloem, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rundvlees, snijbiet, spinazie, tomatensaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Verse rode kool

Ingrediënten:
appels, boter, ui, kaneel, kruidnagels, laurierblaadjes, maïzena, peper en zout, rode kool, rundvlees, suiker, uien en zout

Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Verse rode kool

Ingrediënten:
appels, boter, ui, kaneel, kruidnagels, laurierblaadjes, maïzena, peper en zout, rode kool, rundvlees, suiker, uien en zout

Haal meer recepten op...