68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelspijsbakpoederbanketbakkersroombloemcitroencitroenraspcitroensapcitroenschileifruitgistkaneelknoflookkrentenkristalsuikermaïzenamelkpoedersuikerslagroomsuikerwalnotenwater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ontbijt / lunch / bij de koffie uit Ingrediënten:

Winterscones

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, gedroogde abrikoos, honing, karnemelk, melk, rozijnen, sukade, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Vruchtencake - plum cake

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, fijne kristalsuiker, krenten, muskaatrozijnen, rum, sukade, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Buffet / snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:

Maids of honour

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eigeel, oranjebloesemwater, melk, stremsel, sukade, verse kaaswrongel, volvette room, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak / vegetarisch / kaas
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Koningskoek

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, donkere rozijnen, eieren, honing, krenten, melk, oranjesnippers, oud brood, rum, sukade, vanillepoeder, voltarwemeel en zout

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

pannetone

Ingrediënten:
bloem, eieren, boter, gedroogde vruchtjes, gist, oranjebloesemwater, rozijnen, sinaasappel, suiker, sukade, vanillestokje, yoghurt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Kerstbrood of Stol

Ingrediënten:
amandelen, basterdsuiker, bloemsuiker, boter, citroenschil, eieren, gist, melk, rozijnen, sukade, tarwebloem en zout

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:

Pastiera Napoletana - Paastaart

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroenschil, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, kaneel, melk, poedersuiker, ricotta, sinaasappelbloesemwater, sukade, tarwekorrels, zoet gebakdeeg en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / bij de koffie uit Liever lokaal:

Krentgenwegge

Ingrediënten:
anijszaad, bloem, boter, droge gist, ei, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen karwijzaad, gemalen komijnzaad, kaneel, krenten, melk, oranjesnippers, suiker, sukade en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jo van Lamoen - Zeeuwse pot

Ontbijt / brunch / buffet uit Zeeuwse pot:

Paasbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basterdsuiker, blauwe rozijnen, bloem, boter, citroenschil, ei, gele rozijnen, gist, kaneel, krenten, melk, oranjesnippers, poedersuiker, sukade en zout

Keuken:
Nederlands / Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, blauwe rozijnen, boter, citroenrasp, droge gist, gehakt, gele rozijnen, koekkruiden, krenten, ei, oranjesnippers, suiker, sukade, tarwebloem, volle melk en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

De allerlekkerste oliebollen

Ingrediënten:
boter, citroen, droge gist, eieren, kaneel, koolzuurhoudend bronwater, krenten, melk, patentbloem, rozijnen, suiker, sukade, zonnebloemolie, zout en zure appel

Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Bijgerecht uit Hoe dan?!:

Kerstbrood

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, bloem, citroenrasp, ei, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, kaneel, roomboter, rozijnen, suiker, sukade, gist, walnoten, walnotenspijs en zout

Keuken:
Midden-Europees / Oost-Europees / Asjkenazisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Christin Geweke - I love cheesecake

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit I love cheesecake:

Cheesecaketaartjes

Ingrediënten:
biologische citroen, eidooier, bloem, boter, kaneel, kwark, roomkaas, ruwe rietsuiker, verse vruchten, volkorenkoekjes, vanillesuiker en zeezout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

ricotta- cheesecake

Ingrediënten:
deeg, eidooier, fruit, bloem, boter, kristalsuiker, poedersuiker, sinaasappel, sinaasappelschil, verse ricotta en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Vruchtentaart, open

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, heldere taartgelei, margarine, erwten, rijst, vruchten, witte basterdsuiker en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Rijstebrei

Ingrediënten:
boter, citroenschil, eidooier, fruit, kaneel, kaneelstokje, melk, rondkorrelrijst, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Kaneelbollentaart Met Appels

Ingrediënten:
dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, melk, fruit, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, grof zeezout, water, parelsuiker, kardemompoeder en sinaasappelsap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Rabarbertaart Op Een Bakplaat

Ingrediënten:
ei, kristalsuiker, maïzena, melk, fruit, bloem, gezouten boter, grof zeezout, water, rabarber, ruwe rietsuiker, kardemompoeder en citroensap

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...