Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, gehakt, gemalen kaneel, gemalen komijn, gember, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, vlees, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Mediterraneo: