410 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapeiknoflookkruidenlauriermelkolieolijfolieoreganopeterselierozemarijnsjalotspecerijentomaattuinkruidenuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van eendenham, pecorino en munt

Ingrediënten:
chinese bieslook, eendenborst, erwtenscheuten, knoflook, lente-ui, munt, pecorino, peperkorrels, sinaasappel, tijm, veldsla, vinaigrette en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / wild en gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knolselderij en linzen met hazelnoten en munt

Ingrediënten:
hazelnootolie, hazelnoten, laurier, munt, olijfolie, puy-linzen, rode wijnazijn, selderijknol, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

In hooi gegrilde langoustine

Ingrediënten:
aalbessen, acaciahoning, citroen, hooi, komkommer, langoustines, munt, olijfolie, peper, tijm en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lamsvlees in hooi

Ingrediënten:
brandnetel, hooi, lamsbout, munt, peper, rozemarijn, tijm, kruiden, zeezout en zevenblad

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:

Zalmcarpaccio

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, mierikswortel, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, tijm, zalmfilet en zeezout

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

gefrituurde courgettebloemen gevuld met ricotta en kruiden

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, bloem, courgettebloemen, eetbare bloemen, harde geitenkaas, koolzuurhoudend bronwater, maïzena, marjolein, munt, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, tijm, tropaeolum, zeezout, zeezoutvlokken, zonnebloemolie en zwarte peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van erwtjes en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, munt, olijfolie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Geroosterd lamsvlees met couscoussalade

Ingrediënten:
citroen, couscous, gele paprika, knoflook, lamslende, mignonnette peper, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, rozemarijn, tijm, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi 1 notitie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamslende met in vanille gesmoorde witlof en zuringpesto

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boter, citroenschil, droge witte wijn, fijne kristalsuiker, grof zeezout, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lamslende, munt, olijfolie, rode chilipeper, rozemarijn, tijm, vanillestokje, witlof, zuringblad en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Miniworteltjes en mungbonen met gerookte labneh en krokante pita

Ingrediënten:
boter, citroenschil, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, grof zeezout, karwijzaad, knoflook, lapsang souchong, miniwortel, mungbonen, munt, olijfolie, oolongthee, pitabroodjes, rode ui, roze peperkorrels, sherryazijn, tijm, venkelzaad, za'atar en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

1 steak 2 sauzen

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, gerookte chipotlepeper, groene peper, knoflook, komijnzaad, koriander, lendebiefstuk, lente-ui, limoen, munt, olijfolie, oregano, pinda's, ribeye, rozemarijn, rum, sesamzaad, spaanse peper, tijm, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tomaten-rijstsalade

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bruine rijst, dille, kervel, munt, tijm, tomaat, tomatenvinaigrette, witte rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...