Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, rozemarijn, selderij, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I'm a foodie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Avondmaal uit Veg!:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Spice Wise:
Basisrecept uit Wild:
Recept uit Groot handboek sauzen: