Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gedroogde gist, gehakt, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peterselie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: