Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Biefstuk met kokosmelk en witte peper
- Ingrediënten:
- biefstuk, champignons, citroengras, knoflook, kokosmelk, limoenblad, limoensap, olijfolie, roomboter, sjalot, thaise vissaus en witte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, droge witte wijn, fond, haasbiefstuk, knoflook, laurier, lendebiefstuk, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: