142 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbladpeterseliebotercitroensapdroge witte wijngroentebouillonkippenbouillonknoflooklaurierolieparmezaanse kaaspeterselierisottorijstsaffraansjalottijmtomaatuivisbouillonwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Preitaart met rijst

Ingrediënten:
ei, gruyère, kippenbouillon, koffieroom, laurierblad, melk, olijfolie, peper, prei, rijst, rode paprika, tijm, ui, water, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

pilav van mosselen en rijst

Ingrediënten:
gedroogde oregano, gladde peterselie, knoflook, langkorrelige rijst, lente-uitjes, mosselen, olijfolie extra vierge, uien, verse dille, water, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
rijst
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
citroensap, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelige rijst, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Zwarte rijst - arroz negro

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, inktvisinkt, knoflook, olijfolie, pijlinktvis, spaanse ui, tomatenpuree, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Rijst met zeevruchten - risotto alla maranese

Ingrediënten:
droge witte wijn, garnalen, groentebouillon, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rijst, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kip met rijst - poule au riz

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, kippenorgaanvlees, langkorrelrijst, laurierblad, peper, plantaardige olie, poularde, ui, verse peterselie, verse tijm, water, witte bourgogne, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Cochon de lait farci à la Trébizonde - Gebraden speenvarken gevuld met rijst, worstjes, abrikozen en rozijnen

Ingrediënten:
boter, droge madeira, droge port, droge witte vermouth, droge witte wijn, gedroogde abrikozen, kalfsbouillon, kalfsfond, kalfslever, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, krenten, laurier, mosterd, olie, olijfolie, oregano, peper, rozijnen, runderbouillon, runderfond, saffraandraadjes, sjalot, speenvarken, speenvarkenhart, speenvarkenlever, speenvarkenniertjes, tijm, ui, varkensworstjes, venkelzaad, water, witte peper, witte rijst, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Arancini

Ingrediënten:
arboriorijst, broodkruim, eieren, boter, groentebouillon, mozzarella, olijfolie, parmigiano reggiano, plantaardige olie, saffraan, sjalot, knoflook, tomatensaus, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijstsalade met garnalen en groene appel

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, garnalen, groene appels, langkorrelige rijst, olijfolie, peper, bladpeterselie, prei, rozemarijn, salie, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zeevruchtenrisotto

Ingrediënten:
carnaroli rijst, citroenschil, droge witte wijn, gamba's, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, peper, pijlinktvis, bladpeterselie, rode chilipeper, ui, wortel, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Venkelrisotto

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, groentebouillon, kervel, langoustines, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, sjalot, tuinzuring, venkel, witte wijn en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Risotto met babyworteltjes en tuinbonen

Ingrediënten:
babytuinbonen, babywortels, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, groentebouillon, harde geitenkaas, koolzaadolie, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Preirisotto met tamme kastanjes

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groentebouillon, koolzaadolie, olijfolie, prei, risottorijst, tamme kastanjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Natte visrijst - arroz al marinera

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, pijlinktvis, saffraandraadjes, spaanse ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, visbouillon, witte wijn, zeeduivelfilet, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Haal meer recepten op...