Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, fruit, gember, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, sojasaus, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Spaans koken:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table: