Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Kwartels met gestoofde prei
- Ingrediënten:
- acaciahoning, boter, citroensap, gevogelteglace, kwartels, magere room, peterselie, prei, slagroom, zout en zwarte peper
- Soort:
- wild en gevogelte / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: