Recept uit Margriet kookboek:
Kalfslever met citroen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfslever, margarine, peterselie en ui
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, augurk, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, kalfsvlees, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek: