Recept uit De herenkookclub:
Bisque d'homard
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, cognac, kippenbouillon, knoflook, karkas van kreeft, olijfolie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, sjalot, sojasaus, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Turks kookboek:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer: