Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper
- Ingrediënten:
- bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt
- Keuken:
- Turks / Argentijns
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, druivenpitolie, ei, eidooier, fijn zeezout, gist, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, poedersuiker, prei, suiker, ui, vruchtensap, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Yo Kids:
Ontbijt uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: