Recept uit Elke dag lekker eten:
Geroosterde Kip Met Slakken En Ansjovis • Voor 4 • Hele Jaar
- Ingrediënten:
- ansjovisfilets, citroensap, dragon, gehakt, kervel, kip, olijfolie, sherry, sjalotten, slagroom, slakken, knoflook en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroen, dille, dragon, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, komkommer, peper, peterselie, room, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit De herenkookclub:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Dressings en marinades:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: