Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, citroen, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, melk, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, rucola, slagroom, tijm, ui, vruchtensap, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit AH wereldkeukens China:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: