Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, citroenrasp, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, munt, olie, peper, peterselie, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit Gemüse! :
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier: