87 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbieslookbladpeterseliebloemcitroendroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonmelkolieolijfoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterseliepijnboompittenroomsjalottijmuivruchtensapwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Eenvoudige artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, ciderazijn, citroensap, eidooier, kappertjes, knoflook, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Béarnaisesaus

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, dragon, eidooier, groene kruiden, knoflook, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Tarbot brabançonne

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, belgische mosterd, boter, citroensap, eidooier, fleur de sel, knoflook, knoflookolie, peper, tarbot op de graat, tijm, witbier, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis parmentier lente

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, boterbonen, citroensap, eidooier, fleur de sel, half-om-halfgehakt, knoflook, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier lente, sjalot, snijbonen, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis parmentier zomer

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, citroensap, eidooier, fleur de sel, gegrilde puntpaprika's, half-om-halfgehakt, knoflook, kruidenbloesems, nootmuskaat, oude kaas, panko, peper, salade bij hachis parmentier, sjalot, tijm, zoete aardappel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Citroen-tijmsoep met tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurierblad, lente-ui, peper, room, tijm, tuinbonen, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:

Badische slakkensoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, eierdooier, bloem, kookroom, kruidenbouillon, nootmuskaat, peper, peterselie, knoflook, wijngaardslakken en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamspootjes in citroensaus

Ingrediënten:
alcohol, bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillonblokje, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, nootmuskaat, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met ei en tomatensaus

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, citroensap, eierdooier, knoflook, lamsbout, peper, reuzel, tomatenpuree, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignons, citroensap, crème fraîche, eidooier, kalfsbouillon, kalfsvlees, boter, knoflook, kruidnagels, rijst, bleekselderij, ui, wortelen en zout & peper

Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Pasta met romige zeevruchtensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, eierdooiers, gerookte zalm, jakobsschelpen, kippenbouillon, knoflook, penne, reuzengarnaal, room, ui en witvisfilet

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Kip met prosciutto en ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, citroensap, citroenschil, eierdooiers, kipfilet, knoflook, mosterd, parmezaanse kaas, peterselie, prosciutto, witte wijn en zure room

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalkoen met porcini - fricassea ai porcini

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, eierdooier, kalkoenborst, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / feestdagen
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, cannelloni, citroensap, ei, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas en runderbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Haal meer recepten op...