38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapcrème fraîchedroge witte wijneilaurierbladolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieslagroomtijmuiwortelzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Visschotel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, champignon, citroen, groentebouillon, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, kookroom, melk, peterselie, garnaal, snapperfilet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:

Romige lasagna met mortadella

Ingrediënten:
blauwe kaas, groentebouillon, knoflook, lasagnevellen, mortadella, olijfolie, parmezaanse kaas, room, witte kool, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Witlofsoep met blauwe kaas

Ingrediënten:
bieslook, blauwe wolvega, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, ladys blue, nederlandse blauwe kaas, olijfolie, peper, slagroom, spekjes, ui, witlof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Spätzleschotel met spruitjes

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillonpoeder, komijnzaad, olie, peper, slagroom, spätzle, spruitjes, knoflook en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kalfsingewanden in sauce poulette - fraise de veau poulette

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, ganzenvet, grof zeezout, kalfsingewanden, knoflook, kruidnagel, nootmuskaat, tarwebloem, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / orgaanvlees
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige broccolisoep

Ingrediënten:
boter, broccoli, groentebouillon, knoflook, olijfolie, room, ui, witte wijn, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige aardpeersoep

Ingrediënten:
aardpeer, boter, groentebouillon, knoflook, olijfolie, room, ui, witte wijn, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige bloemkoolsoep

Ingrediënten:
bloemkool, boter, groentebouillon, knoflook, olijfolie, room, ui, witte wijn, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:

Romige paprikasoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, croutons, droge witte wijn, gele paprika, kerriepoeder, knoflook, kruidenbouillon, laurierblad, rode paprika, slagroom en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cappuccino van zeekat

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, groentebouillongelei, inktzak, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, melk, slagroom, sojasaus, verse bieslook, witte aardappel, witte ui, witte wijn, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Stoofpot van puy-linzen en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, cherrytomaatjes, crème fraîche, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, oregano, puy-linzen, rode ui, tijm en urfa-chilivlokken

Soort:
rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met saffraan en Sint-Jacobsschelpen

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, crème fraîche, groentebouillonblokje, kervel, knoflook, olijfolie, peper, prei, risotto, saffraan, sint-jacobsschelpen, sjalotten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met aubergine en tomaten

Ingrediënten:
arboriorijst, aubergine, courgette, crème fraîche, herbes de provence, knoflook, kruidenbouillonblokje, mascarpone, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Romige risotto met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, boter, crème fraîche, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met bospaddenstoelen en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, cantharellen, crème fraîche, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, Groentebouilonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risotto, spekjes, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, bloem, bouillon, champignons, droge witte wijn, knoflook, lasagnevellen, mager gehakt, margarine, melk, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Haal meer recepten op...