Recept uit Haute cuisine op klompen:
Kalfslever met uien-roomsaus en gebakken appel
- Ingrediënten:
- appels, bieslook, bloem, boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, peper, room, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, eiwit, fruit, groente, kaas, kalfsvlees, knoflook, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, yoghurt, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Onze Franse keuken:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier: