Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: