81 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapcrème fraîcheeieidooierfijne kristalsuikergedroogde gistgistknoflookmascarponemelknootmuskaatoliepeperplantaardige oliepoedersuikerslagroomsuikeruiwaterzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pizza met ham en room

Ingrediënten:
bloem, cheddar, gekookte ham, gorgonzola, goudse kaas, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, slagroom, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Room-strudel met rozijnen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, olie, oud brood, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker, vanillestokje, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse au sucre

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Eenpersoonspruimenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rode pruimen, slagroom, vanille-essence, vanillestokje en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

chocolade- kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, citroenschil, crème fraîche, eieren, bloem, gehakt, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, cacao, pure chocolade, slagroom, kaneel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Zoete buñuelos met sinaasappelboter

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, eidooier, extra vierge-olijfolie, kristalsuiker, ongezouten roomboter, poedersuiker, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Eenpersoonspruimenclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, fijne kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rode pruimen, slagroom, vanille-essence, vanillestokje en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Snack of tussendoortje uit Elzas:

Beignet schenkele - de dijen van mevrouw

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, fijne kristalsuiker, olie, poedersuiker, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / nagerecht uit Polpo:

Galani kersen-'sandwich'

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, fijn zout, grappa, kersen, kirsch, kristalsuiker, plantaardige olie, poedersuiker, rum, slagroom, tipo 00-bloem, witte basterdsuiker, witte wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Griesmeeltaart met frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Appelstrudel (oud-Weens recept)

Ingrediënten:
appels, bloem, bloemsuiker, boter, eidooier, hazelnoten, kaneelpoeder, kristalsuiker, olie, paneermeel, rozijnen, slagroom, suiker, walnoten, water, zout en zure room

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Lunch / bijgerecht uit Plenty more:

Okra in karnemelkkorst met tomaten-broodsaus

Ingrediënten:
basilicumbladeren, bloem, fijne kristalsuiker, fijne polenta, karnemelk, knoflook, koolzuurhoudend water, okra, olijfolie, tomaten, tomatenblokjes uit blik, zonnebloemolie, zout, zure room, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Diner / lunch / buffet / nagerecht uit Love your lunch:

Onze legendarische worteltaart

Ingrediënten:
baking soda, amandelschaafsel, glazuur, poedersuiker, ei, kaneelpoeder, kokosvlokken, kookroom, kristalsuiker, nootmuskaat, pimentpoeder, plantaardige olie, roomkaas, vanille-extract, witte bloem, wortels en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Simit - Sesamringen

Ingrediënten:
bloem, gedroogde gist, pekmez, plantaardige olie, sesamzaad, slagroom en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfswang met aardappelpuree en kaas

Ingrediënten:
aardappel, bloem, extra vergine olijfolie, kalfsbouillon, kalfswang, knoflook, kristalsuiker, la serena-kaas, prei, rode rioja, slagroom, spaanse ui, verse dragon, verse kervel, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Taart met vanillecrème en frambozen

Ingrediënten:
abrikozenjam, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, griesmeel, melk, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, vanillestokje en zoet korstdeeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Floridataart

Ingrediënten:
ananas uit blik, banketbakkersroom, bloem, boter, cocktailkersen, eieren, engelse room, amandel, gist, griessuiker, melk, olie, room, vanillesuiker en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Gort en linzen met paddestoelen en zoete specerijen

Ingrediënten:
bloem, bruine linzen, citroen, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, gedroogde porcini, gemalen komijn, gemalen piment, gort, kaneel, olijfolie, peterselie, portobellopaddestoelen, ui, zonnebloemolie, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Citroenconcert van smaken en geuren

Ingrediënten:
banketbakkersroom met citroen, bier, biologische yoghurt, bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroen, koffieroom, melk, olijfolie, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes / gebak, koek, taart, pudding / pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:

Pompoentaartjes met wortelen geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eidooier, fijne kristalsuiker, geitenkaas, maanzaad, melk, mosterdzaad, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, sinaasappelsap, slagroom, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Ontbijt / diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Tuinbonenkuku

Ingrediënten:
bakpoeder, berberisbessen, bloem, dille, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, munt, olijfolie, saffraandraadjes, slagroom, tuinbonen, ui, zout, zuurbessen en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...