Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Geroerbakte ossenhaass met uien
- Ingrediënten:
- arachideolie, bruine suiker, citroensap, knoflooksap, lichte sojasaus, ossenhaas, sichuanpeper, ui, voorgerecht en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, citroen, citroensap, fruit, gember, knoflook, koriander, lamsvlees, laos, olijfolie, palmolie, peper, rundvlees, sambal oelek, trassi, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept van I love food & wine:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie: