Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Kadinbudu - Damesdijen (Kalfsgehaktballetjes met rijst en eieren)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, kalfsgehakt, knoflook, komijnpoeder, majoraan, pimentpoeder, plantaardige olie, risottorijst en ui
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bladpeterselie, boter, bouillon, brood, cayennepeper, champignon, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, tomatenpuree, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook: