Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brosse munt-chiliparatha's
- Ingrediënten:
- chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroen, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, gehakt, gember, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, lente-ui, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tuinkruiden, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De Smaakbijbel:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek: