Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lamsvlees met ananas
- Ingrediënten:
- ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Tropisch
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, lamsgehakt, lamsschouder, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, rundergehakt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Istanbul:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Wateetons: