Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Kalfslever met sjalotjes en azijn
- Ingrediënten:
- kalfslever, olijfolie, roomboter, sherryazijn, sjalot en wijnazijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, augurk, balsamicoazijn, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, olie, peper, peterselie, runderbouillon, tomaat, ui, vet, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Solo Food:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Es' Factory:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: