Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, dragon, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, rozemarijn, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Soepen:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: