Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, broccoli, bruine suiker, chinese kool, gember, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, maïzena, mirin, oestersaus, olie, paksoi, rijst, rijstazijn, sesamolie, sesamzaad, taugé, tofu, ui, water, witte kool, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit I love groente:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Avondmaal uit Fresh en light: