Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, broccoli, courgette, ei, fruit, groente, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit Noma: