Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, citroen, citroensap, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, peper, peterselie, room, tijm, ui, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Onze Franse keuken:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal: