163 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloembotercitroensapfruitgembergroenteknoflookkomkommermelkolieolijfoliepeperspecerijentomaatuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Zoetzure aubergine - caponata

Ingrediënten:
amandelsnippers, aubergine, bleekselderij, kappertjes, olijfolie, olijven, peper, pijnboompitten, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Bijgerecht uit Vegeterranean:

Aubergine 'alla Siciliana'

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, extra vergine olijfolie, pijnboompitjes, plantaardige olie, rode wijnazijn, rozijn, suiker en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Aubergine met tomaten en olijven - caponata

Ingrediënten:
bleekselderij, gele aubergine, groene olijven, kappertjes, olijfolie extra vergine, plantaardige olie, suiker, tomaat, versgemalen zwarte peper, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Siciliaanse groentesoep

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Caponata d'estate - Zomercaponata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, boerenbrood, courgette, fijne tafelsuiker, gele rozijnen, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, pruimtomaat, rode wijnazijn, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, venkel, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Bijgerecht uit Polpo:

Caponata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, extra vierge-olijfolie, kappertjes, knoflook, kristalsuiker, rode ui, rodewijnazijn, tomaat, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Recept uit Vegalicious:

Panella's met Caponata

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, groene olijf, kikkererwtenmeel, kristalsuiker, peterselie, pijnboompitten, rode ui, tomaten en witte wijnazijn

Soort:
hapjes / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Caponata

Ingrediënten:
aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn, suiker, tomaat en ui

Soort:
groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Zoetzure caponata - caponata in agrodolce

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, groene olijven zonder pit, kappertjes, olijfolie, peper, pijnboompitten, suiker, sultana's, tomaat, ui, verse basilicum, water, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama - Mijn Recepten

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Recept van Mijn Recepten:

Lasagne di mama

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gehakt, kaas, groente, italiaanse kruiden, knoflook, lasagnebladen, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode wijnazijn, suiker, tomaten, tomatenpuree, tomatensaus, uienpoeder en water

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

zoetzure auberginesalade

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, bleekselderij, courgette, groene olijven, kappertjes, majoraan, olijfolie, oregano, peterselie, rodewijnazijn, suiker, tomaat, ui en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzure caponata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, pijnboompitten, provolone, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Caponata: Italiaans groentegerecht

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, bleekselderij, gehakt, groene olijven, kappertjes, krenten, olijfolie, paprika, suiker, tomatenblokjes, ui, verse peterselie, peper en zout

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Vegetarische pom

Ingrediënten:
aromat, pomtayer, groente, groentebouillontablet, piccalilly, roomboter, selderij, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Italiaanse stoofpot

Ingrediënten:
groente, laurierblaadjes, rode wijn, rundergehakt, rundvlees, selderij, suiker, knoflook, tomatenpuree, tuinkruiden, verse peterselie, verse tijm, boter en water

Haal meer recepten op...